fredag 9 september 2011

Helg

Så var det helg igen- känns rätt skönt. Då jag jobbade 75% sa mina kunder åt mig att jag aldrig var på jobbet och nu säger dom "är du här nu igen" :) vissa veckor blir det rätt många timmar på jobbet.
Idag har jag varit på stan och shoppat åt en av våra kunder. Det är nästan roligare att shoppa åt andra än sig själv. Tror yrket "personlig shoppare" skulle passa mig rätt bra. Jag köpte faktiskt ingenting åt mig själv. Åt kunden fyndade jag två joggingbyxor, två tröjor och en dramaten.

Svängde förbi Bäverstigen innan jobbet dit min mormor flyttar i helgen och tittade på lägenheten. Den var väl lite sunkig enligt mitt tycke och städningen var under all kritik. Förstår inte hur vissa lägenheter kan gå igenom besiktningen. Ibland är dom fasligt noga och ibland inte alls.
Mormor har i allafall fått sålt huset! hon var sååå glad. Hon har haft ute den på annons i ca tre år men det är nog inte så många som vill bo i Gunnarsbyn. Hon var beredd att lämna huset då hon inte längre orkar med alla sysslor som vedintagning osv. Hon blir ju faktiskt 80 år. Blir trevligt att ha henne närmare och även om det säkert känns vedmodigt för henne att flytta så tror jag att hon kommer trivas.

Ikväll har jag inte gjort mkt alls. Städade lite och diskade då jag kom hem från jobbet. Varit och handlat och ätit chips till middag, inte bra och dessutom var dom inte goda alls så kan inte rek dom. Chees och chili smak. Nåt jag däremot STARKT kan tipsa om är noggerglassen! Alltså gräddglass i halvliters paket med Nogger grejset inuti. Sååå jädrans gott så det finns inte. Det är min ärade kollega Eva som tipsade om den glassen och såklart föll den mig i smaken. Väldigt irriterande dock att den var slut på coop :( hittade dock en badrumsmatta i turkost och vitt som passade bra. Sett lite kristallen och surrat i telefon och nu blir det nog en bit glass till. Har blivit en total glassoman. I morgon blir det nog att socialisera med Åsa och Gunnar som är här från H-stad och hjälper mormor så jag gissar på att det blir lite släktträff på kvällen.
Känner att detta inlägg är fasligt ointressant men jag har inte gjort nåt mer intressant idag och man kan ju inte ljuga heller :)
Trevlig helg!
jajamen! sannerligen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar