måndag 12 september 2011

Måndag

På fredagkvällen socialiserade jag med släkten hos mormor i den nya lyan. Blev bjuden på pasta och skinksås, mkt gott! Fick även smaka Sveriges- kanske världens godaste rulltårta.
Förstår inte hur hon ska få plats med alla saker dock... tog en bild på det "trejde rummet" där allt stuvats in som inte får plats i lägenheten. Var alla dom sakerna ska har jag ingen aning om. Äldre personer brukar ju ha lite svårt för att skiljas från saker och ting. Hon har ett förråd på vinden men det är ju liksom inte hur stort som helst.
Mostrarna samt morbror Gunnar åkte ut på "byn" och gick på kulturnatten. Själv var jag inte alls i form då jag tagit mitt mxt (cellgifterna) och var trött och påverkad av dom. Åsa fixade till Anso och hon blev så fin i håret. Synd jag inte tänkte på att ta ett kort på det färdiga resultatet.
Eva skjutsade hem mig då dom åkte ut på stan. Stefan och bandet fick mkt beröm!

Ringde reuma i morse och fick tid i morgon (tisdag) för injektioner. Ursäkta mitt gnäll men är så jävla spy less på dessa leder som sväller hela tiden just nu och vill bara kräkas på injektioner! Hatar att behöva vara borta från jobbet och ligga i sängen för att jag inte kommer mig nånvart. Önskar dom kunde operera in en kran så jag själv kunde tappa ur vätskan och spruta cortison via den. Tror och hoppas att jag kan jobba på onsdag till torsdag enligt schemat- bara vätskan försvinner så jag kan stödja på benet.
I kväll tänkte jag åka till Ann-sofie och socialisera då Åsa och Gunnar åker hem i morgon om jag tar mig ut och in i bilen vill säga. Tur man har kryckor men min ärade lillebror Magnus har dom jag brukar använda så får köra på reservkryckorna. Roligt att träffa släkten då vi inte ses så ofta. Måste fasen åka till H-stad snart! har inte varit där på 400år minst.

Jädrans vad det regnat idag. Är dock hög mysfaktor att ligga under filten och läsa då det smattrar på fönsterbläcket. Just nu läser jag boken om Nathscha som var fången i 3096 dagar i en källare hos en psykiskt sjuk man. Mkt bra bok! Boken heter just 3096 dagar om någon vill köpa den. Finns bara i den dyrare inbundna varianten dock. Just nu slukar jag böcker på löpande band.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar