lördag 10 september 2011

Lördag

Var upp kl 07 och då var knät helt normalt. När jag vaknar och kliver upp nästa gång är knät som en fotboll :( förstår inte hur fort det kan gå ibland. Gjorde misstaget att cykla till coop igår och det är antagligen därför som knät svällt. Medicinen har alltså inte full effekt för den sträckan från mig till coop ska inte vara några problem. Dessutom har armbågen också svällt upp. Har känt mig bättre i lederna fram till idag men idag är det lika ont som det varit senaste tiden. Får nog ringa reuma på måndag och prata med dom om jag ska fortsätta med Simpoin (medicinen) själv vill jag ha tillbaka remicade även om det var lite krångligare att få.
Jag hoppas verkligen att knät går ner av sig själv då spruttider är svåra att få.

För dom som inte vet tar jag även cellgifter i små doser. Tar 8 tabletter en gång i veckan. Dagen efter brukar jag känna mig lite sjuk och hängig. Delar medicinen i en dosett så jag ska komma ihåg alla. Hade gjort misstaget att dela Mxt tabletterna(cellgifterna) till idag lördag. Hann såklart svälja dom innan jag kom på att jag inte alls borde ta dom idag. Man ska inte ta dom om man känner sig förkyld eller har pågående infektion. Har varit förkyld i över en vecka och nu är jag rädd för att det blir ännu värre då tabletterna sätter ner immunförsvaret. Nåja... det lär jag ju märka.

Har inte tid att vara borta från jobbet då jag har utbildning på fredag om det nya dokumentationssysytemet som jag sen ska lära ut till mina kollegor. Veckan som kommer blir rätt intensiv med långa dagar samt utbildning. Det är ganska många utbildningar nu i höst och det tycker jag är jättekul! kanske har skrivit det förut men i oktober har vi inspirationsdagar och då ska vi lyssna på b.l.a Babben. Det blir intressant! Föreläsningar kan vara riktigt intressanta om det är en kunnig och intressant föreläsare.

Släkthögen är visst på väg till Gunnarsbyn en sista sväng och hämta det som är kvar. Dom skulle meddela då dom är i Luleå igen. Det blir nog bara till att läsa lite bok och vila knät tills dom hör av sig och då blir det nog att åka till mormor. Nu vill jag bli fri snuban och att knät blir bra så jag kan träna!! Har lite abstinens faktiskt!
/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar