fredag 23 september 2011

våfflor

Idag har jag varit hos mormor med Magnus och mamma och fått våfflor. Det var huuur gott som helst och hon hade även gjort hemmagjord hjortron och hallonsylt. Att min mage inte gillar mjölmat eller att våfflor inte är det nyttigaste man kan äta struntade jag högaktningsfullt i. Måste vara år sen jag åt våfflor.
Det hade blivit betydligt mer ordning i mormors nya lägenhet. Hon har även äntligen fått huset sålt. Det tråkiga är att hon säger att hon inte trivs och verkar lite nedstämd och det är klart... lämna sitt hus där man bott många år och haft mkt frihet till en lägenhet i stan är en stor omställning. Hoppas hon snart kan se fördelarna med att slippa släpa in ved på vintern,elda hela tiden och vara rädd om vattnet.
Mormor hade en låda med saker jag gick igenom och tyvärr var det inte mkt saker jag tror går att sälja på arcus så då tog givetvis mamma sakletaren Bruhn den lådan för hon har ju inga prylar alls...

Jobbarhelg så det blir lungt för min del. Har så förbannat ont i ett knä på ett sätt jag inte brukar ha. Det känns som om skruvarna och plattorna (sen jag bröt benet) flyttat sig och tar i knät och det är otroligt ömt kring skruvarna. Blir till att ringa vc och få remiss till ortopeden.

Har idag insett att kattan börjar bli lite tjock.... eller? Kan kanske bero på att han serveras trerätters middagar. Katten äter mkt mer varierat än jag. Han har torrisar i en skål, kycklingkattmat i en och fisk i en :)

 Nu tänker jag ta ut vinnarna i morgondagens V75. Blev 7 rätt förra helgen men det gav ju typ inget :(
Var på coop och handlade men då var jag inte sugen på nåt gott för hade ätit våfflor. Nu ångrar jag mig väldigt mkt. Jag vill ha glass!

2 kommentarer:

  1. Zambo är ju hur fin som helst, tjock var ju nästan att vara oförskämd mot honom. Skärpning matte!! Han e ju en riktig snygging, bättre Zambo hittar man inte. Kramiz

    SvaraRadera
  2. Åååh vad gott med våfflor!!!

    SvaraRadera