onsdag 17 april 2013

Det blev ingen hemgång för mamma imorgon. Hon har fått en ny infektion och dom vet inte riktigt var den sitter. Hon har fått feber och sänkan börjar gå uppåt. Hade förväntat mig att hon skulle vara helt slut idag men hon var riktigt pigg så det var väldigt roligt att se. Två av mammas syskon kommer från Halmstad i kväll för att kunna hälsa på mamma. Mamma ville därför att jag skulle åka till lägenheten och  hämta lite make up grejer och nagellack :) så i morgon ska jag åka dit lite tidigare och hjälpa henne att göra sig lite fin. Hon är ju fin som hon är och tror inte att syskonen bryr sig om hur hon ser ut men man känner sig alltid lite piggare om man får fixa till sig lite. Ett gott tecken att hon bryr sig om det :)

Fredrik har fixat så mamma har säng, rullstol, duschstol och droppställningen färdig när hon kommer hem. Det är tråkigt att se hur lägenheten nu även blivit sjukvårdsavdelning. Mamma är inte alls glad åt alla dessa hjälpmedel och det tar nog ett tag för oss alla att vänja oss att det nog inte blir som det varit förut. Det är ju jättebra att det finns hjälpmedel men vet själv hur svårt det är att acceptera ex rullstol. Sen blir det nog en stor omställning att ha så många människor springandes alla tider på dygnet men ja... det är så det måste bli. 

Det blir mest skriverier här på bloggen nu om cancer och sjukdomar. Tyvärr är det p.g.a att det är så vårat liv ser ut just nu. Att skriva om allt som händer är även en ventil för mig. Pernilla gav rådet att jag skulle skriva ner mina tankar och känslor och göra låtar av dom. Kanske ingen dum ide men nu var det så längesen jag spelade så har väl glömt bort alla ackorden.

Fått hem andra och fjärde boxen av Mc-Leods döttrar så nu blir det till att titta på något avsnitt. Den tredje får jag vänta på för den fanns inte tillgänglig nu

God natt.

2 kommentarer:

  1. :(((
    Tänker på dig.

    Du kan ju börja med att bara skriva. Ibland lättare än att prata.
    Ackorden kan du!
    Kram/P

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Mamma har box 3 som du kan låna =)

    Kram
    Maria

    SvaraRadera