söndag 28 april 2013

söndag

Vaknade av att vännen P knackade på dörren iklädd i sina nya skor och en vårlig utstyrsel. Innan jag hann säga morgonkaffe var dammsugaren igång och P tog sig an mina anfallande dammtussar och vips var lägenheten dammfri och fin. Vi packade, diskade, städade och surrade och efter det blev vi hungriga och åt middag på en hamburgerrestaurang vars motto är ingen väntetid och ändå fick P vänta så länge att jag hann äta upp min mat. Sedan tillbringade vi i vanlig ordning över en timme på Ica Maxi och gjorde det ena fyndet efter det andra. Det är konstigt att man kan komma till kassan och få betala över 1000 kr utan en endaste matbit i sikte. Däremot med nya ögonskuggor, turkosa hyllor och blommiga skor.

Åkte till mor och var där ett par timmar. Hon verkade lite piggare men har lite ångest och vill helst att man ska vara där så mycket som möjligt. Det gör det inte lättare att åka iväg till Ä-byn. Idag sa hon återigen att hon tycker att jag ska åka och enligt google ska det ta 45 minuter med laglig fart från Ä-byn till S-byn så jag är ju där rätt snabbt om hon skulle bli sämre. Dessutom kör jag inte alltid i laglig fart...
Detta beslut är helt klart det svåraste beslutet jag behövt fatta. Jag vet att det är det absolut bästa för mig och att jag borde göra den investeringen i mig själv. Ska dock höra mig för om jag får åka därifrån och ex sova över hos mamma och besöka henne när jag vill innan jag beslutar mig för något.

Nä nu vårfärgning och lite packande.

1 kommentar: