måndag 8 april 2013

Måndag

Suttit och huttrat på balkongen men det var då ingen värme idag. Kollade termonetern och det var visst minusgrader -2,1. Pratat med socialsekreteraren som skulle prata med föreståndaren för Öberga om vilken dag jag kan åka dit. Dom vill att man lämnar urinprov tre gånger innan man kommer dit för att se att man är drogfri. Blir onsdag, fredag och måndag till veckan. Blir ett j-la rännande. Har också extremt svårt för dessa urinprov då jag har väldigt svårt för att pinka då någon står och stirrar på mig. Ursäkta snacket. Drogfri vet jag att jag är.
Fick även tid på vårdcentralen på fredag för att gå igenom min aktuella läkemedels lista som dom vill ha på Öberga samt förlänga min sjukskrivning.

I em blir det att åka till mamma om jag inte tar en vilodag då mitt knä gör rätt ont idag. Ska ringa och höra hur hon mår idag och om hon vill ha sällskap eller vila. Måste försöka städa här lite men inte helt lätt med det opererade benet. Även om jag har en riktig superdammsugare så går den inte av sig själv. Moster Eva dammsög iofs för några dagar sen så det är inte riktigt astma varning ännu.

/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar