söndag 7 april 2013

sushi och sunderbyn

Behöver inte vara hemma länge innan jag börjar om med mina mindre bra vanor igen. Börjat sova länge på förmiddagen och matvanorna finns nog inte ens på baksidan av kostcirkeln. Igår åt jag i alla fall sushi och idag åt jag det två gånger. Var hos mor i Sunderbyn med moster Anso och mamma ville helt plötsligt prova äta sushi. Det var ingen hit enligt mamma så åt upp hennes med. Helt ok sushi i restaurangen. Vi stannade några timmar men mamma var rätt trött och mådde inte så bra så hon ville sova och då for vi.

Suttit ute på ballis och tror faktiskt att mitt ansikte blev nån procent mindre blekt. Ser ut som en vandrande albyl. Längtar efter att få lägga mig i solariet men det är ingen hit med oläkta sår. Måste ta prover i morgon eller tisdag inför remicade droppet på torsdag. En vecka för sent och det känns kan jag lova. Har varit så mycket med mamma och med min egen operation och  rehabilitering så droppet förra veckan for helt ur skallen.

Ev ska jag åka till Älvsbyn den 15e April. Tror det kommer att bli jättebra och har bara hört gott om det stället. Har bestämt mig för att ta tag i lite träning och gå en fotokurs. Blir bra att ruta in vardagen och ta tag i nödvändiga bitar. Känns dock lite läskigt att åka bort under ett halv år även om jag får åka hem på helgerna efter ca en månad. Nu får jag ju chansen att bo i villa :) eget rum med dusch. Ser fram emot häst och stall dagarna.

Nä nu lite box.

/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar