lördag 13 april 2013

Dressyr och Hockey

Eftersom jag i stort sett är uppvuxen på läktaren på Luleå ridklubb borde jag ju lärt mig hur jädrans kallt det är just på läktare och att man därför bör klä på sig massa kläder och ha fri tillgång till varm choklad och ostmackor. Detta hade jag dock inte lärt mig så jag och vännen P åkte till Bodens ridklubb med väldigt många tavlor och affischer men inga täckbyxor. Vi var där i gryningen med annat morgontidigt stallfolk för att titta på dressyrtävlingarna. Vi frös så länge så har fortfarande inte fått upp värmen trots filtar och varmvatten. Lämnade P en stund för att hitta ett ett utrymme där det var liiite varmare men allt jag hittade var en stor grå katt på ett renskinn så den gick jag fram till och grävde in händerna i pälsen så den fick tjänstgöra som levande element och det hade den ingenting emot. Bättre än ingenting.

Då jag kom hem och skulle rama in min nyinköpta super fina affisch så sprack glaset och skar mig i benet. Dock inte så djupt. Har idag lärt mig att det inte bara är att rama in utan det krävs lite tålamod och noggrannhet också. Rom byggdes inte på en dag. Bäst jag tar hit proffset innan det händer värre olyckor.

Provat ringa mor men inget svar. Fick ett sms tidigare där hon skrev att hon var väldigt trött så hon sover säkert. Borde packa, städa osv men fastnade framför hockeyn som typ 98% av Luleås invånare. Det är bara det att det inte är någon "varm" sport att se på så fryser ännu mer. Ska zappa och se om det inte är bastu vm på någon sportkanal.

Kom att tänka på att det var längesen jag publicerade några bilder här men det är för att jag inte fått ändan ur vagnen och sökt fram sladden som man sätter från mobilen till datorn och för över bilder med. Ett x-plock från mobilbilder kommer snart,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar