tisdag 21 september 2010

blä

Idag fick jag brevet av min läkare på reumatologen. Hon skrev att jag har mjukdelsskador samt förslitningsskador i mellanfotsdelen och att hon skickat remiss till ortopeden. Det kan bli aktuellt att stellägga leden så att jag bara kan röra fotleden upp och ner, inte åt sidorna. Har inte den minsta lust att göra någon sådan operation och gå med gips och kryckor flera månader men kanske inte har nåt val. Vill ju inte gå omkring med ständig smärta heller. Tycker bara att min kvot på kryckor och hälsoelände borde vara fylld nu! Är det liksom aldrig nog?? Antar att det är måndaders väntetid till ortopeden också....jag är så jävla less på allt trassel med hälsan. Hinner bara bli bra från en sak så kommer nästa- känns väldigt orättvist.
Vilar från ridningen idag då jag har väldigt ont från promenaden igår. Hur ska jag kunna motionera om jag nu inte ens kan promenera? Alla ni som har hälsan i behåll- vet ni hur lyckliga ni är?!

2 kommentarer:

  1. Hej gumman! Bra att du fått svar men tråkigt besked. Jodå, du har definitivt fått din beskärda del, man kan undra vad det är du behöver "lära" dig från föregående liv då du måste ensam stå för de flesta operationer i vår släkt och i hela din bekanskapskrets. En ros jag skickar dig mentalt, att lukta på vid svåra dagar. Jag hoppas verkligen att detta inte blir en krånglig operation. Inte kul att bara kunna röra foten upp och ner heller, så jag håller verkligen tummarna att det ska gå bra. Stor kram. Moster Eva

    SvaraRadera