torsdag 2 september 2010

Konstigkonst

Vaknade i ridbyxorna på köksgolvet med penseln i ena handen och färgburken i den andra. Tavlan hade jag på magen och som huvudkudde hade jag färgpaletten.... mitt hår har idag alla möjliga nyanser och mina nya ridbyxor har en väldigt annorlunda och unik färgkombination. Varför målar man då i ridbyxor?? svaret är enkelt... hämtade ut dom igår och ville gå in dom/ut dom/med dom/ till nästa ridpass. Undrar om Picasso någonsin målade i ridbyxor?
Självklart vaknade jag inte på köksgolvet....överdrev lite ;) har i allafall upptäckt att skapa konst är en konst! Sen har jag också lärt mig att man först ska måla bakgrunden och inte motivet... efter 4 timmars målande målade jag över hela motivet så allt jag fått dit på duken är en halvtaskig bakgrund. Blir nog ingen ny Picasso men skojsigt är det och timmarna bara flyger iväg.

Nu städa upp lite efter bombattentatet i köket och sen åka och jobba dygn. I helgen blir det nog Boden på fredag och surströmming på lördag. Äter ogärna surströmming men om man tar jäkligt mkt av alla andra tillbehör och en rejäl snaps kanske man kan klämma en klämma?
Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar