tisdag 28 september 2010

Höst och häst

Hösten kan verkligen vara ordentligt vacker! som idag. Dock är vintern alldelens för lång.
 Pappa var och hälsade på och bar ner cykeln, drack kaffe och socialiserade lite, var ett tag sen han var här. Han frågade om jag tagit hem rätt katt...tyckte nog han såg lite "välmående" ut. Städade undan lite och hade tänkt dammsuga men fastnade framför målarduken men skyller på att jag inte ville skrämma katten (som låg och sov) det bästa är ju att dammet finns kvar så ingen risk jag går miste om dammsugningen.

Åkte och handlade och lagade världens nyttigaste måltid. Kände mig inte febrig så beslöt mig för att åka och rida. Gick dock otroligt tungt med både andning och ledmässigt och trodde jag skulle få övernatta på Fakir då det var tveksamt jag skulle komma ner. Han är ju så stooooor. Han kändes riktigt alert och fin men han lär sig övningarna alldelens för snabbt (före mig) så han fattar "galoppen" innan jag ens bett honom. Han kan dra iväg mellan varven och är ganska mkt häst att rida men med tanke på hans ålder och benproblematik så sköter han sig riktigt bra! Dessutom kan han pussas och det är en klar bonus :)
Blev värktabletter på en gång då jag kom hem men det kan det vara värt och vi har ju teori nästa vecka så då blir det ingen ridning. Dock funderar jag på att rida extra om det finns plats i Pernillas grupp. Nu lite tv och sen sova. Jobbar 26 timmar from i morgon.
Godnatt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar