torsdag 9 september 2010

Torsdag

Varit ovanligt mkt på jobbet på sista tiden. Även om det går bra att jobba dessa 24 timmars pass så är man ganska trött i huvudet då man haft nätterna tätt. Hände även något mkt tråkigt i veckan- våran sköterska blev knivhuggen i magen av en brukare på ett annat boende och ligger på sjukhus. Ingen fara för hans liv dock men väldigt obehagligt. Idag blev ytterligare personal hotad på ett annat boende inom psykiatrin och polisen fick åka dit...får se hur detta slutar, om vi måste gå dubbel bemannat med skyddsväst? Nu har jag några lediga dagar och det känns väldigt skönt!

Kissen blir mer och mer sig själv igen och går ut kortare stunder. Oftast ligger han kloss mot mig men han tror sig ligga kvar om jag reser mig och går från rummet. Får nog skaffa en speciell katt ouftit som jag tar på mig då han vill kela, trampa och dreggla, kanske ett förkläde? Han har återgått till sina gamla vanor från det han var kattunge att snutta på mitt hår...får nog skaffa en peruk också :) men mysigt att ha honom hemma!

Rätt mysigt med hösten i allafall. Man kan sitta med tända ljus och en god thekopp och se idol. En av fredagsfinalerna ska hållas här i Luleå och då vill jag gå. Inte gjort så många knop efter jobbet. Solat, handlat och sen bara tagit det lungt. Sett idol och det är enormt många bra i år! Gårdagens Olle och tjejen som Bagge hittade var ju suveräna!
Tjing

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar