söndag 19 september 2010

Fundering

Har funderat på en sak. Många skriver i sin statusrad på Facebook saker som: Fyy faan!, jag går och döööör! Jag klarar inte det här! osv osv. Antar att dessa personer vill ha någon slags reaktion- att man ska fråga vad som har hänt. När man då frågar och bryr sig så får man inget svar!? Vad är meningen med det? Tycker det är ganska respektlöst att inte svara om någon visar en omtanke. Vill man inte svara på vad som har hänt så behöver man inte skriva A och inte B på sin statusrad anser jag.

Tror att vi ska välja nåt idag? Kan dock inte komma på vad det är? Kan handla om ifall jag ska putsa fönstrena i köket innan jag åker till jobbet eller inte, eller kanske diska och plocka ihop eller måla? Får fundera vidare helt enkelt.

Lördag kväll blev mkt lugn efter dygnspass på jobbet. Hade en översocial katt som hade ett stort behov av att umgås. Vi tittade på film och åt varmkorv med bröd. Känner mig snuvig och har lite ont i halsen så får se om det blir värre eller går om. Får ta lite extra c-vitamin.
Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar