måndag 6 juni 2011

En alldelens vanlig och bra söndag! Med solbrillorna på näsan och en tidning i handen har jag tillbringat några sköna timmar i min solstol. Kunde dock inte riktigt slappna av då jag hade Sveriges- kanske världens största disk så gjorde ett litet ryck och tog hand om den samt plockade lite här och var. Pernilla kom förbi helt spontant så då solade vi lite till och socialiserade.

"fixade" hem lite ny musik och laddade ner till mp3n. Mkt roligare att promenera med bra musik och just nu har jag låten "om sanningen ska fram" (vill du ligga med mig då?) som storfavorit. Den kommer att bli sommarens stora hit alla kategorier och många benpar kommer att dansa loss till den på dansgolven.

Begav mig sen till Pernilla där jag fick mig mat och vin, inte dumt alls! Patrik åt surströmming, Pernilla sik och jag lax. Till det var det såser och lök i alla varianter, tunnbröd och potatis. Vi satt ute och åt och jag kan erkänna att det var lite kallt och blåsigt men nu är det sommar och då sitter man ute!




I bild syns Pernillas fötter och nya skor till vänster och mina nya sandaler till höger. Sandalerna har jag dock ännu inte betalat och efterlyser därför säljaren för att göra upp affären.

Grattis Simon till vinsten i BB! En mkt värdig vinnare och kan erkänna att jag fällde en liten tår. Det var så fint.
Hoppas ni ledighetsbävrar får en härlig måndag, jag kan jobba så det är lungt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar