torsdag 2 juni 2011

Ris

Se goddagens!
Helg för dom flesta men jobb för mig. Steg upp med tuppen och åkte till jobbet och jag kan tala om att min säng var mer än skön då klockan ringde. Gått hur bra som helst att jobba och vi har varit och storhandlat på Willys och köpt fika till nationaldagen. Har absolut inget intressant alls att skriva om så jag tror jag börjar på mina teman. Torsdag idag och det innebär "dagens ris"

Dagens, veckans, månadens ris går till dom jävla idioterna som skjutit hunden Star med 40 skott och sen begravt den levande! Hon hittades med benen bundna och jord upp till nosen. Hur i helvete kan man göra nåt sånt mot ett oskyldigt djur??!! Är det nåt som verkligen gör mig mer än upprörd är djurplågeri. Hoppas dom får fast dom jävlarna (ursäkta) och jag ska nog hålla mig ifrån att skriva vad jag tycker man ska ge dom för straff. Men jag blev sååå glad då jag läste att vovven överlevde! Hurra :)

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fnyheter%2Farticle13104447.ab&h=8cb55

Finns ju hur mkt ris som helst att dela ut och svårt välja bara ett.
Andra plats ger jag detta ris

Motiveringen lyder: För täta, hållbara kvistar med små söta knoppar har detta ris stora möjligheter till att utföra bestraffningar, rengöra bastubadare, skänka njutning eller hålla lågan vid liv. Riset är opartiskt,korrekt och heltäckande i sitt framförande. En vinnare som underlättar vardagen inom många områden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar