fredag 24 juni 2011

Midsommarafton

Nää... tycker inte alls att jag ser mer vältränad ut idag trots intensivt gympass. Men man kanske måste gå fler gånger och mer regelbundet än typ var trejde månad. Med tanke på hur mkt träningsvärk jag har idag så borde jag se atletisk och muskulös ut. Träningsvärk är dock helt ok att ha för då vet man att muskler man inte trodde att man hade faktiskt jobbat lite.

Nu ska jag göra mig i ordning, packa, bädda samt stuva ner den lila koftan jag faktiskt hade :) dock är den plommonlila så det var nog därför jag ej kom ihåg den. Det beror inte alls på att jag egentligen har alldelens för mkt käder. Vet inte hur man ska klä sig då vädret inte är det bästa och då det brukar finnans en och en annan mygga där borta. Tror dock det löser sig.
Idag fyller min morbror Gunnar år. Grattis! kul att träffa honom idag! Det börjar vara nåt år sen.

Kisse får allt stanna hemma då han inte kan uppföra sig då han är i Gunnarsbyn. För dom som nyligen börjat följa min blogg kan jag berätta att han försvann och var borta 4 veckor sist han var där. Mormor skulle vara kattvakt då jag och mamma var utomlands. Kisse tyckte dock inte om mormor. Hon som är så snäll! Jag höll på att leta ihjäl mig.
Hemma i morgon igen.

Ha en bra midsommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar