onsdag 8 juni 2011

onsdag

Idag har jag fått en morgongåva och det är ju inte fy skam med tanke på att jag inte ska gifta mig. Morgongåvan var dock inte en gåva som jag känner att jag uppskattade riktigt. Gåvan bestod av en stor, stel och väldigt död skata. Det var även väldigt nära att jag trampade på den då jag klev upp. Det är alltid lika spännande att gå ut i hallen där min jägare alltid lägger sina byten på min matta.

Nu har jag just kommit hem från jobbet och katten var ute. Han kom just in och man hör honom då han hoppar ner från byrån i sovrummet. Han brukar alltid "prata" då han kommer in och märker att jag är hemma. Idag var han dock väldigt tystlåten så anande ugglor i mossen och jajamensan... fågel nr två idag är nu levererad. Det är ju lite svårt att prata om man har nåt i munnen...
Det verkar som om han nu glömt veckorna i vildmarken och verkar åter ha fått smak för fjäderfän :( bläää.

Varit en bra dag på jobbet. Vi har haft p-möte på eftermiddagen med tårta för att Jasmin blivit "tant";) Hon fick även två presenter som vi personal gått ihop om. En jättefin skål samt ett fat med ljus från Pentic.

Åå vilket väder det har varit idag! Dom har lovat jättevarmt hela veckan. Är ledig nu två dagar och sen jobbar jag pingsthelgen. Nästa vecka har jag 3 pass och sen semeeeeeeeeesteeeeeeeeeeer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar