fredag 3 juni 2011

hääälg

Fredag idag och det har varit underbart varmt och soligt ute. Vi har planterat blommor på jobbet och det blev så fint. Väldigt glad över att våran lokal ligger så bra till på bottenplan med stor terass så att vi kan sitta ute och fika/sola med kunderna i sommar.
Vi åkte in till stan en sväng och åt lunch på Symfoni och därefter uträttade vi lite ärenden. Råkade åka hem med jobbtelefonen så måste snart åka tillbaka och lämna den. Måste ändå handla samt hämta ut ett paket.

Har tidernas träningsvärk idag. Red ett väääldigt jobbigt pass igår på Mascara. Hon var inte lätt att rida! Stel, stark och med dålig framåtbjudning. Piloten visste inte riktigt hur planet skulle styras. Jag är ändå hyfsat nöjd då det flöt på bra stundtals men rent fysiskt är det nog en för "jobbig" häst för mig. Men hon är ganska söt :)
Fastnade i stallet till närmare 21,30 för var för trött för att åka hem. Tog ut Thåtte så han fick äta lite gräs och det uppskattades.Han var ju alldelens ensam där ute men det gröna gräset vann över "oron" över att inte ha några kompisar.


Bjuder på några andra bilder också från min och Pernillas hästnörderi verksamhet :)
Min och Noggers hårfärg Matchar



Äkta nördar!
 Nu tar vi helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar