onsdag 29 juni 2011

frustration.

Ibland är det ganska så frustrerande att vilja ta en långpromenad eller cykeltur men inte kunna :( Vädret är underbart och jag hade mer än gärna velat ta en runda. Jag hade ju kunnat peta i mig en värktablett och sedan gå ut (som jag ofta gör) men då jag ska rida dressyläger i morgon så tar jag inte chansen att lederna sväller ännu mera.
Grannen smsade just och frågade om jag skulle med på färjan(BBB) det lär vara massor med folk i kväll. Ska dock upp tidigt och åka båååååååt med fam Berggren/Jonsson och Anna som kommer hem i morgon.
Kuuuuuul! :) Så blir inget party i kväll. Efter båtturen är det ridning och sen pizza och vin hos Camilla. Kan gissa på att det även blir hästsnack på hög nivå. Trevligt.

Grattis till världens bästa Anna och Maria på eran födelsedag!


Idag har jag solat, läst, hälsat på bror, handlat, städat och gjort pastasallad till morgondagens utflykt. Inte sett till min Zambo på ett dygn men han brukar försvinna längre stunder då det är sommar.
Har även försökt få tag i kirurgen för att få svar på vad röntgen visade. Att man ska behöva jaga dom där vitrockarna för att få besked. Kom aldrig fram så får försöka en annan dag. Magen är fortfarande onormalt svullen och nej jag är inte gravid.
Ha en bra kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar