torsdag 23 juni 2011

Glaaa midsommar!

Vaknade av tidigt sms (enligt mig) av någon (nämner inga namn) som frågade om jag hade en lila kofta att låna. Nog för att jag shoppar mkt men just en lila kofta har jag faktiskt missat. Det var lika bra att stiga upp och vänta på att mamma skulle ringa för att åka en sväng på stan. Vi behövde lite påfyllnad från sommarbutiken av dryckesvaror inför midsommarafton ute i stor metropolen Gunnarsbyn.

Mamma ville även hitta något att ha på sig på midsommarafton men själv hade jag shoppingförbud. Jag upphävde dock det shoppingförbudet rätt snabbt då jag blev påflugen av en lång sommarkjol, en lång korallfärgad kofta, ett vitt linne och en turkos top (jaja jag veeet) Var även tvingad under pistolhot att köpa en mascara och läppglans. Observera dock att samtliga varor var på superrea. Mamma hittade också två toppar och lite smink.

Skjutsade hem mamma och åkte hem en sväng och åkte sen och mötte upp Maria för en träning på Actic. Det var väääldigt längesen jag tränade och tog såklart i alldelens för mkt. Har jag väl tagit mig till gymmet så brukar jag köra så att jag blir ordentligt trött. Är rädd för att jag kommer att känna mig som en överkokt sparris i morgon. Åkte förbi och drog en bränna, handlade lite och sen fanns det inte så mkt energi kvar. Gjorde ett mindre ryck här hemma men nu ska resten av kvällen tillbringas i soffan. Erkänner att jag har lite ont efter träningen.



I morgon midsommarafton så glad midsommar på er därute! Här får ni en passande visa. Melodin är den blomstertid nu kommer.


                   Den badstrandstid nu kommer, när magen känns för stor
                   Då hela kroppen sväller, och celluiter gror
                  Och alla våra former, lyfts fram i solens ljus
                  Nej standen verkar boring, vi stannar innomhus

Det krav som jag nu ställer, förstör min ledighet
Vi sitter här å gnäller, fy tusan jag é fet
Fast vem vill motionera, när man kan sitta still
Nej låt oss revoltera
Vi tar en pilsner till!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar