tisdag 14 juni 2011

Skatan

I natt har skatorna verkligen varit skogstokiga! Hela kvarteret måste ha hållits vaken av deras skränande. Dessutom satt dom på min fönsterbräda och skrek och jag har fönstret öppet så att katten kan gå in och ut. Hade öronproppar men även ifall man varit döv hade man hört dom. Tror def att dom är ute efter katten. Han tog säkert en av deras släktingar förra veckan och nu ska dom ge igen. Öga för öga, tand för tand. Undrar om skator är långsinta? Kan man  kanske kan ringa störnigsjouren i natt om detta fortsätter?

Min sömn har alltså varit obefintlig i natt. Kl 07 skulle första påsen med pulver intas för morgondagens undersökning. Sov som allra bäst då klockan ringde så vimsade upp för att blanda mig en "jäkel". Var dock så trött så läste inte instruktionerna så ingående... Man skulle blanda påsen i 1 dl vatten och röra om noga och efter 5 minuter tillsätta 2 dl till. Läste aldrig det där om att vänta 5 minuter och tillsätta mer vatten och tyckte att blandningen var väldigt sur och äcklig. Nåja, det verkar fungera i allafall.

Blåsigt idag. Kanske en bra dag att sitta på balkongen om det fläktar. Måste bara hitta mig ett vapen så jag kan försvara mig och de mina från skatövergrepp. Jag tror på blomsprutan!
/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar