fredag 17 juni 2011

Nu blommar det

Idag var det så dags för det årliga besöket på blomsterlandet. Min ärade mor har ju en kolonilott och man kan säga att hon tycker om blommor. Vårat besök ser likadant ut varje år. Mamma tassar runt i myrtakt och inspekterar varenda liten blomma och luktar på dom, nyper i dom och vänder och vrider på krukorna. Själv brukar jag tassa efter sådär lagomt intresserad och ångrar att jag inte tog med mig matsäck.
Mitt intresse för blommor är väl inte sådär jättestort. Jag köpte dock två blommor (vet inte vad dom heter) och två krukor och dom står nu ute på mitt bord på balkongen.

När mamma och mormor träffas så är det blomsterprat på hög nivå. Jag kan inte förstå att det finns så mkt att prata om då det gäller växter. Mamma och mormor förstår säkert inte i sin tur att det finns så mkt att prata om då det kommer till hästar :) Tycker absolut att blommor är fina men enligt mig har mamma redan mer än nog. Hon säger varje år att "i år blir det inte så mkt" men varje år är det just mycket det blir.

Vi köpte även blommor till morfars grav som vi åkte förbi och planterade där. Blev fint. Mamma köpte även 4 st 50 liters påsar med blomjord som skulle transporteras till lotten. Dagens styrketräning fick jag där. Vi åker även förbi dollarstore och saftshoppen. Måste ju finnas lite saft hemma om det blir någon fin sommarkväll här framöver. Blev även en pizza för man blir hungrig av att umgås med växter och analysera blommor i minsta detalj.

I morgon är det trav i Boden och tänkte att jag ska ta storkovan. Har klurat på V75 omgången i kväll och jag tror att jag har prickat in dom 7 vinnarna ( man kan ju hoppas) Haft ont i luftrören/halsen hela dagen och känner mig inte på topp. I morgon ska jag dock vara frisk!

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar