onsdag 16 januari 2013

Fick en plötslig snilleblixt att jag skulle börja skriva en bok mitt i natta som Pernilla tjatat om att jag borde göra i x antal år. Var därför vaken till 06.
Problemet är bara att jag inte vet hur man skriver en bok och vad jag ska skriva om. Har ju en del erfarenheter inom vissa områden och en del historier att berätta men hur man får ner dom på "papper" så att det blir roligt och intressant att läsa är ju inte det lättaste. Problem ett är var jag ska börja skriva. I ett word dokument eller? Tror jag måste börja att läsa om hur man skriver en bok innan. Sånt före arbete är inte riktigt min melodi utan vill helst börja på en gång och gärna skriva klart boken redan samma kväll.
Tror jag fortsätter med bloggandet i stället.

Tänkte börja städa lite men har ingen musik att lyssna på :( behöver ny musik i lurarna så dammsugaren går av sig själv. Kan ju inte städa till The rose och Torsten flink. Då tar det ju 400år. Fick just en jättebra länk av brorsan med massor av musik. Web radio. Får väl börja då....

Sen hämta upp Eva för möte. Det är ett heltidsjobb detta med alla möten och guuu vad jag kommer bli vis ;)

2 kommentarer:

  1. Hej! Kul att du vill börja skriva. Du kan ju börja med att skriva likt en saga. Dvs du är sagoberättaren som berättar om en flicka som... du vet. Det var en gång... :) jag har påbörja en självbiografi på så sätt. Är inte på långa vägar klar ännu =D Lycka till! Kul att du trivdes på tjej gruppen. Inte alltid lätt att navigera i den inre vägkartan. Bra att dela med andra. Kramiz

    SvaraRadera
  2. Du har ju redan börjat skriva på dina böcker....du förstår ju att det knappast räcker med en bok när du väl sätter igång för fullt. Bloggen innehåller just dom ämnena och träningen har du ju redan skaffat dig via bloggen så det är bara att tuta och köra.

    SvaraRadera