torsdag 31 januari 2013

Torsdag

Skulle varit och tagit droppet idag men var helt färdig efter en natt med mycket smärtor så orkade helt enkelt inte. Ska få ta det på tisdag i stället. Piggnade till lite under dagen så har tagit tag i vårstädning av garderober och rensat ut en hel del. Sofia ville ta sig en titt så förhoppningsvis kommer det till användning. Eftersom jag är en "shoppoman" och sällan provar kläder innan jag köper dom så var en del helt nytt.

Köpte en tvättkorg igår men då jag kom hem upptäckte jag att jag tagit fel lock. Locket var väldigt litet och kan inte haft ögonen med mig igår. Ska se om jag kan ta mig ut med bilen och åka och byta och samtidigt köpa en ny omgång hårfärg. Skiftar alldeles för mycket i gult. Borde nog vänta några dagar men det kan jag inte. Vill inte se ut som en påsktupp då det inte är påsk.

Jag ska gå på Ulf Lundell då han kommer hit! Hade ingen biljett men nu har jag det :) Evas syster Mona hade en men hon ska ut och resa det datumet han kommer och kan inte gå så jag får köpa hennes. Tuuusen tack! Ska bli superkul! Förhoppningsvis kanske kanske jag hunnit få den nya knäleden så vi kan rocka loss lite också.

Pratat med mamma i kväll och idag var hon inte pigg alls :( hon lät väldigt andfådd så vi pratade bara en kort sväng. Hon skulle höra av sig om det blir värre så kanske hon måste åka upp. Tycker verkligen det är dags för henne att få några pigga dagar nu!

/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar