måndag 14 januari 2013

Plötsligt händer det...

Undrar om någon ortoped från Umeå varit in och läst kommentaren Sara skrev om patient nämnden ;) Plötsligt händer det! Fick tid nästa vecka på torsdag för att komma dit och visa upp benet igen. Alltid en början även om jag med största sannolikhet får vänta vidare under tiden dom klurar på hur dom ska göra efter det besöket. Verkar väldigt komplicerat detta. Jag kan ju inte vara den första i världen med problem som dessa. Får i alla fall chans att säga vad jag tycker om allt detta och hur jag vill göra.

Varit med mamma i Sunderbyn och det gick bra även om det tog sin lilla tid. Nyss pratat med henne och hon hade väldigt ont men mådde inte dåligt i övrigt men det brukar ta någon dag. Ska åka dit i morgon och hjälpa henne dela medicinerna i dosetten för hon har inte någon riktig ordning på hur och när hon ska ta dom och då hon har ont och tar morfin blir det lätt lite förvirrat. Att hantera hennes medicin (morfin) var då jag just slutat själv en aning jobbigt men nu är det inte några problem. Ingen slinker ner ;)

Blev lite stressigt till min tid hos M då behandlingen tog längre tid än beräknat. Som vanligt givande. Jag blir en aning klokare för varje gång. I morgon kväll ska jag dit (city öppenvård) och delta i en tjejgrupp för första gången med bara några få deltagare och med kvinnlig terapeut. Har varit en aning motsträvig att prova (jobbigt med nytt folk) men efter det jag varit på NA möte i mycket större och blandad grupp så borde jag ju klara detta galant. Det gäller att våga för att vinna.

1 kommentar: