onsdag 9 januari 2013

sjukhus

Gick ändå hyfsat bra att sova i natt trots att jag sov hela dagen. Känner mig fortfarande helt slutkörd. I morse blev det till att stiga upp med tuppen då jag hade läkarbesök i Sunderbyn 8:30. Hämtade upp mamma före då vi även skulle hälsa på mormor som ligger inlagd för lunginflammation. Sjukdomarna löser bara av varandra i vår släkt. Mormor såg lite medtagen ut och i morgon skulle dom ha ett vårdplaneringsmöte då hon kommer att behöva en del hjälp hemma i alla fall den första tiden tills krafterna är tillbaka. Jag och mamma pratade en del i bilen om hur hon kunde förbereda sig inför cellgiftsbehandligen som startar på måndag. Tänkte åka till henne på söndag och dela medicinen i dosetten för det blev en del strul med det förra behandlingsomgången och hon kom inte ihåg att ta dom riktigt då hon blev dålig. Sen skulle hon fråga bror Fredrik om dom kunde åka och handla hem näringsdrycker och saker som är lättare att få i sig om hon börjar må illa. Hoppas Hoppas att hon inte mår alltför dåligt!

Mitt läkarbesök gick väl bra. Inget nytt utan bara allmän uppföljning. Fick mediciner förnyade men i vanlig ordning fanns dom inte på apoteket utan fick fara och jaga dom och på Stadsviken fanns dom. Ringde även Umeå idag igen och bad min läkare ringa upp mig på sin telefontid i morgon. Min sjukskrivning börjar gå ut och f-kassan har skickat ut ett brev att mina dagar är slut i februari... suck. Dom har ju inte ens påbörjat mina operationer. Måste ansöka om att få fler dagar. Hoppas att hon fått tag i den där ortopeden som tydligen bestämmer ang operationen! Har ju bara väntat sen november på svar.

Nu väntar jag på moster Eva som handlat åt mig idag. Har lite svårt att både gå och bära kassar. Mest längtar jag efter chokladpuddingen :) Nu lite vila och en bok.

/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar