söndag 6 januari 2013

Spel och sång.

Nästan så att jag börjar få tillbaka lusten att skriva, spela lite gitarr och göra egna låtar och på så sätt få ur mig saker och ting. Sedan gårdagen och musikskapandet hos Pernilla har en liten del av mig börjat vakna. Hade jag haft det programmet som hon använder och behärskat det hade jag nog också suttit dagar som nätter och spelat in patetiska sånger om livet. Det finns bra och dåliga sätt att hantera sorger och motgångar och att skriva och skapa är ett ytterst bra sätt. Får väl inskaffa ett par hörlurar åt min fyrbenta vän som inte alls uppskattar mitt gitarrspelande. Borde nästan kasta ut honom då han är så oförskämd och nästan spår i mattan då han ska komma ifrån oljudet på snabbaste sätt.

Kan ingenting om barnkläder men då det finns två småttingar i familjen och jag lider av köpmani är det lätt att halka in på både den ena och andra sidan. Lundmyr gör bara så fantastiska kläder. "Råkade" beställa några plagg åt mina brossöner för lite måste man få skämma bort. Söta va!
Kan även tillägga att plaggen jag igår köpte åt mig själv faktiskt passade (halleljuja)







Känner mig väldigt orolig för i morgon och mammas läkarbesök. Kommer nog ha väldigt svårt att sova i natt. Snälla snälla! Låt det inte förvärrats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar