fredag 4 januari 2013

Har nattsuddat nu tre nätter fram till  04-06 på morgonen. Kan ha att göra en del med att jag sett den sista säsongen av One tree hill och den var så spännande men är även extremt stressad invärtes och pulsen är ofta alldeles för hög och hjärtat slår så hårt så att det är svårt att somna. Är man vaken om nätterna hinner man tänka många tankar som inte alltid är av det positiva slaget. Är väldigt orolig för mammas läkarbesök på måndag. Dom skulle inte kalla henne om det inte visade nåt på röntgen och nu har dom kallat henne...
fy tusan :(

Städat undan julen idag och har nu dammtorkat samt diskat så nu ska jag ta fram min nya racer dammsugare som mamma köpte åt mig i julklapp. Har väl avverkat sisådär 10 dammsugare av det billiga slaget sen jag flyttade hemifrån men denna är rejäl och med lååång sladd och väldigt lätt att dra runt. Vill beställa nya gardiner, köpa nya kläder och möbler så antar att mitt huvud tycker att det börjar bli vår. Brukar få en del saker för mig när det blir vår.

Magnus och Sofia ska bjuda mig på palt idag. Gott! Mamma skulle egentligen också äta men bror är förkyld och vill inte smitta mamma med sitt dåliga immunförsvar. Efter mötet ska jag och vän P på ett möte som kommer att göra oss gott tror jag! P ska sen vidare mot festligheter och får jag ett ryck kanske jag följer med en sväng. Beror lite på hur det känns efter mötet och hur många trappor det är upp till festligheterna.

Önskar er en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar