söndag 28 mars 2010

Farsan! - in love.

Haft en extremt trevlig dag och kväll! Dagen började med att jag helt av mig själv vaknade 08 30 för andra helgen i rad och helt frivilligt dessutom steg upp! börjar man bli gammal nu eller? Hade lovat lillebror att skjutsa honom med följe till hagaviken där det var nån skotertävling. Åkte hem en sväng och gjorde mig i ordning och hämtade därefter upp lilla mor för att valla henne på stan lite. För att ytterligare chocka ev läsare kan jag berätta att jag inte köpte ett endaste litet klädesplagg. Jag och mamma åt på Diamant, mkt gott och därefter åkte vi hemåt. Bestämde träff med Pernilla på bussen och åkte in till stan för att se bio där Eva samt två andra tjejer mötte upp oss för att se Farsan.
 Farsan är helt klart den roligaste film jag sett! Höll på att skratta på mig från början till slut och satt och stampade i golvet för att skrattattackerna gjorde att jag inte fick luft :) fyyyy faaaaan så jädrans rolig film! Sminket rann all världens väg och  hade kunnat sitta där många timmar till. Filmen slutade alldelens för fort. Såå himla sevärd så gå och se nuuuuuuuu! Kan man inte gifta in den där farsan i släkten på nåt sätt?? mamma!? knäcker mig bara jag tänker på honom!

Efter det blev det barrundor*4. Började på Bishop, därefter Allstar, Invit och sen Olivers. Väldigt intressant att befinna sig på Olivers så pass nykter. Med den erfarenheten i bagaget förstår jag varför folk är fulla som ägg då dom är där. Musiken var hööög, det luktade inpyrd rök, svett och prutt och folk var högljudda och allmänt fulla och stökiga- ingenting man själv brukar märka av i vanliga fall :) Fanns inte en chans i världen att vi hade orkat tränga oss in på dansgolvet så vi minglade omkring, drack drink och socialiserade och det var massor med folk och vakter överallt. Med tanke på gårdagens knivdrama så hade dom skärpt bevakningen en hel del.  Jag och Eva gav upp där efter två men då var helt plötsligt klockan tre?! Stod och väntade på hennes son som skulle hämta upp oss och det var extremt underhållande att höra alla överförfriskade människors kommentarer och raggningsknep :) Var på bushumör så frågade en kille som stod brevid mig därute om det var min snö som föll från himlen. Han tittade på mig och sa : Med tanke på all jävla snö som faller och som ligger här i driver räcken nog snön till alla som vill ha!- så varsågod, denna snö är din! ta den! haha! han förstod min humor :)

Nu sängen- klockan är alldelens för mkt då nån dåre kommit på att den är en timme senare helt plötsligt! Trött som en drogad koala med överbett så nu ska här sovas i massor! God natt på er och glöm inte att gadda borstarna!
kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar