onsdag 31 mars 2010

Glad Påsk

Önskar alla en glad påsk och till er som ska till blåkulla-trevlig resa! Själv jobbar jag största delen av påsk och det kommer sitta som en smäck i plånboken. Storhelgsersättning är fin fina grejer! Går av påskafton kl 15 så då åker vi ut till mormor och äter påskmiddag, dricker lite vin, socialiserar och myser samt sover över där till Söndag. Sen jobba måndag till tisdag igen.

Natten som var har jag varit hemlös. Eller jag lånade ut min lägenhet till moster och hennes kille och själv sov jag hos mamma. Jag hade öronproppar för har för mig att hon snarkar en hel del men på morgonen hade hon skrivit en lapp om att det nog minsann var hon som skulle haft propparna :) Kan nog tro att det var sant då jag var helt igen stockad i snoken och inga näsdroppar.

 Igår var också stalldag och red Gnisten. Gick helt ok men får fortfarande inte ut det jag vill av ridningen då jag inte får luft stundtals. Blir som ingen ordning på ridningen då man inte orkar andningsmässigt. Får stanna och vila mellan varven och det är iofs bra hästbesparning men känns lite fånigt att skritta omkring då alla andra jobbar på... men vad ska man göra? Vill ju liksom inte tuppa av och ramla ner från hästen heller så det är nog bättre att stanna till och djupandas lite :) Fin häst men mkt häst! stooooooooor.

Var ledig idag från jobbet men var tvungen att komma in på personalmötet då det varit rätt rörigt i vår grupp en tid. Blev rätt infekterat och höga röster. Varit mkt irritation under lång tid och idag kunde jag inte lägga band på mig längre så påminde nog om en aggressiv bandhund eller nåt. Klädde inte orden om man säger så...Tror nog dom andra blev lite förvånade för brukar inte vara den som tappar fattningen och skäller på folk. Nåja... var skönt att få ur mig det jag kände och tyckte i allafall! Hoppas bara det kan bli några förändringar också för som vi har det nu är situationen ohållbar.
Gjorde lite ärenden efter jobbet och köpte en bok jag länge velat ha. Nu laga mat och softa på lite. Känner mig rätt trött efter sista tidens hälsomässiga trassel men om jag piggnar till tänkte jag åka till stallet och se Pernilla samt hoppgruppen efteråt.
Ha det gott och gla påsk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar