tisdag 23 mars 2010

Sjukvård i ett nötskal

Förra veckan fick jag en remiss (måndag) från labbet, samt en kallelse till röntgen på torsdagen. På remissen stod det att provet skulle tas en vecka innan besöket på röntgen...var ju liksom liiiite svårt då det bara var 3 dagar tills jag skulle vara där.
Idag hade jag också en remiss för provtagning i brevlådan. Har tydligen för höga värden av kalcium så dom ville ha ett kompletterande prov. På remissen stod det att jag har tid den 22 mars?? Så vitt jag vet har 22 andra mars redan varit och såvida dom inte uppfunnit en tidsmaskin kan det bli en aning svårt att ta det provet den dagen. Suck...nåja, fick ta provet i morgon i stället med dom andra proverna som ska tas inför droppet.

Kurs idag. Sämre än förra gången. Seeegt och hade stora problem att koncentrera mig. Träffade ett gammalt x lillebror som jag inte sett sen han var typ 15-16 och nu är han väl runt 26-27 kanske? Hej Linda sa han! ehh... hej! sa jag och hade inte en susning om vem det var så han fick vackert förklara att jag varit med hans bror en gång i tiden så då kom jag på vem han var :) jösses vad killar förändras på dom åren och hade aldrig känt igen honom om han ej sagt vem han var.

Nu lite läsa bok och kanske vila lite. Sen ridning och stallpyssel.
Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar