måndag 22 mars 2010

spring feeeeeeeelings.

Tror bestämt att våren kommit hit nu. Äntligen! Det är som att hela världen vaknar till liv och människor vågar knäppa upp den översta knappen i jackan och lätta lite på pälsmössan. Borttappade glasögon och förlorade hopp tinar fram ur snödrivorna och överallt möter man kisande människor som promenerar med raska kliv och ofta med en hund eller en mp3 som sällskap. Det är något speciellt med våren. Jag brukar kunna bli lite vårgalen- lite wild and crazy. Ofta så flyttar jag, färgar håret typ mörkt eller påbörjar eller avslutar nåt icke genomtänkt projek då april vindarna sveper över hustaken. Min mamma brukar ofta skratta åt mig och säga- jaha... nu är det vår, tyyypiskt dig om nåt jag gjort eller pratar om att jag ska göra. Givetvis börjar alltid det nya livet på våren.

Idag har jag levt värsta Anna skipper livet. Druckit proteindrinkar samt ätit super nyttigt i form av köttbit och grönsaker. Ett ägg till frukost och en banan innan träningen. Promenerade till gymmet och körde styrke och hade planer på att gå hem också men se det orkade jag inte så Eva var gullig och skjutsade hem mig. Skulle bara titta lite på insidan av ögonlocken då jag kom hem men det blev en lång titt- närmare bestämt 2 timmar. Tycker alltid man sover sååå gott under filten på dagtid.
I kväll hämtade jag Pernilla, handlade på willys samt solade och sen var vi en tripp till Hollywood. Snälla!! kan man inte få prova leva det livet en liiiiiiten stund? Jag vill också ha en ranch full med hästar och gå omkring i cowboy hatt och käcka stövlar, shoppa gucci kläder eller inreda mitt enorma hus exakt som jag vill och sen dricka skumpa och avsluta med ett dopp i min stoooooora pool. Nåja... vad är väl en bal på slottet....? Är ju nästan lika glamouröst att leva i ett vinterland, äta bönor och jobba inom kommunen.

Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar